01 3098 360 enison@enison.hr

Kontaktirajte nas

Vaše idejne projekte pretvaramo u stvarne, funkcionalne i efikasne

Od 1999. godine svakom projektu pristupamo u skladu s najvišim standardima. Ovo nije floskula, ovo je moto koji nas pogoni od prvog dana poslovanja.

Pošaljite upit

Kontakt informacije

Enison d.o.o.

Dr. Luje Naletilića 10, 10020 Zagreb

IBAN: RBA – HR8224840081103126814
OIB: 18314675174

01 3098 360 enison@enison.hr

Direktor

Voditelji projekata

Održavanje i servis

Voditelj proizvodnje

Voditelj logistike

Financije

Voditelj razvoja

O nama

Specijalizirani smo za projektiranje, izvođenje, montažu i održavanje termotehničkih instalacija.

Svaki projekt izvodimo u skladu s najvišim standardima. Ovo nije floskula, ovo je moto koji nas pogoni od prvog dana poslovanja.

Kroz unapređenje učinkovitosti i produktivnosti u poslovanju, konstantno nastojimo ojačavati konkurentnost na tržištu.

Načinom rada koji se temelji na stručnosti, učenju i napretku, profilirali smo se u kvalitetnog partnera najvećim domaćim i međunarodnim tvrtkama na području Republike Hrvatske.

Iskustvo

Krenuli smo kao start up firma 1999. godine s instalaterskim radovima grijanja i klimatizacije. Od samog početka stabilno i kontinuirano rastemo. S vremenom smo poslovanje proširili na izvedbu termotehničkih i srodnih strojarskih instalacija u sektoru građevinarstva. Konstantno zapošljavanje stručnog kadra, obuka i iskustvo doveli su nas do pozicije prepoznatljivog pružatelja usluga na najraznovrsnijim i najkompleksnijim termotehničkim projektima.

Bitno nam je da znate kako smo krenuli i što smo na putu do danas prošli jer je iskustvo ono što čini razliku između dobrog i vrhunskog. Nastavljamo s unaprjeđivanjem naših usluga jer samo tako vam možemo biti poželjan partner.