Download Free Templates http://bigtheme.net/ Websites Templates
  • KOGENERACIJA BABINA GREDA

  • GRAFIKA RADIN

  • RECRO

  • ZAGREBAČKE OTPADNE VODE

  • ZAGREBAČKE OTPADNE VODE

  • ZAGREBAČKE OTPADNE VODE

  • PLIVA SM – pročistač otpadnih voda

Projektiranje

Posjedujemo stručnost, znanje i iskustvo potrebno za provođenje ideja u gotova projektna rješenja u potpunosti prilagođena korisnikovim ciljevima, potrebama i mogućnostima. Našim klijentima nudimo savjetovanje i podršku u svim fazama projektiranja termotehničkih sustava kao što su izrada tehničkih rješenja, procjena investicije, provedba projekata a sve u skladu sa najvišim sigurnosnim standardima te načelima upravljanja kvalitetom te zaštitom okoliša. Projektna rješenja izrađujemo za nove sustave ali i za  rekonstrukcije postojećih.

Izvođenje radova

Naši stručni i iskusni djelatnici projektna rješenja pretvaraju u funkcionalne sustave koji će u potpunosti zadovoljavati korisnikove potrebe. Svi zaposlenici osposobljeni su i certificirani od ovlaštenih institucija i proizvođača opreme za rukovanje potrebnom mehanizacijom i alatima te za obavljanje svih radova koje izvodimo u sklopu našeg područja djelovanja. Sami izvodimo montažerske radove na različitim vrstama industrijskih postrojenja, instalacija termotehničkih sustava, čeličnih konstrukcija te na izradi i ugradnji unutarnje i vanjske bravarije.

Održavanje

Usluga održavanja se nameće kao logičan slijed naših osnovnih djelatnosti projektiranja i izvođenja da bi klijentima mogli ponudili cjeloviti paket usluga. Održavanje termotehničkih sustava igra veoma bitnu ulogu u investicijskom ciklusu jer loše održavanje može bitno narušiti sve prednosti dobro projektiranog i izvedenog sustava. Iz tog razloga svim našim klijentima savjetujemo i nudimo održavanje ugrađenih sustava da bi se iz njih dobile najbolje performanse te na minimum smanjili svi rizici koji mogu smanjiti učinkovitost i operativnost samog sustava.